Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze wystartować w 2017roku na metin2.pl?

skorpi25061

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jakie kryteria bierzesz pod uwagę.

Właściwie to prędzej czy później przyjdzie fuzja PL'a i na dłuższą metę nie ma to znaczenia.

Spróbuj na Tortudze, najnowszy serwer, dużo ludzi. :)

­

Opublikowano

Również polecam tortugę z racji, że to najnowszy serwer, ale i rynek się ustabilizował po świętach. 

Opublikowano

Tak samo polecam samosa, poro graczy jest i serwer nawet fajnie się gra.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

a ja polecam Diumarka :P codziennie b. dużo graczy, CH2 praktycznie w godzinach szczytu BUSY<na innych serwerach rzadko, ewentualnie na tym pierwszym>. łatwo idzie sie dorobić na początku na odłamkach, no nie wiem co można powiedzieć żeby kogokolwiek zachęcic. każdy serwer wydaje mi sie taki sam, ceny są takie same :D polecam Diumara z racji, iż powstał chyba w połączeniu z +4 serwerami co daje duzo graczy :D

Opublikowano

A ja polecam Negros, czyli serwer, ktory jest pierwszym na liście. Osobiscie gram tam w Chunjo i na spokojnie da radę się dorobić. jak na solo archera FMS+9, Ubranie lwiej+9 z kd +4(speed i uchyłka) oraz dużo innych rzeczy to gra się całkiem przyjemnie :3

Opublikowano

A dałoby radę, by ktoś wrzucił ss z głównego miasta na Samosie i Diumarze w godzinach gdy jest najwięcej graczy w mieście? :P Tylko nie chodzi mi, by ktoś robił ss pokazując jak wiele sklepów jest... chodzi mi typowo ilu graczy fizycznie stoi, walczy, czy cokolwiek w mieście, bo sklepów to zakładam, że na pewno jest nasrane, ale sklepy sklepami, a gracze graczami..

Opublikowano

Co ci po ss z m1 jak wiekszosc expi lub dropi....

Nwm co wy ludzie macie z tym ( wstaw ss z m1 ) , wiesz jak latwo podrobic te ss?... Po 2. Zaloguj sie i zobacz ilu jest graczy.

Opublikowano

Co ci po ss z m1 jak wiekszosc expi lub dropi....

Nwm co wy ludzie macie z tym ( wstaw ss z m1 ) , wiesz jak latwo podrobic te ss?... Po 2. Zaloguj sie i zobacz ilu jest graczy.

Większość expi lub dropi... jakbyś grał jeszcze z 6 lat temu, to byś dobrze wiedział, że wtedy też ludzie expili, dropili a ilość fizycznych graczy w m1 była wielka... więc chyba proste na logike, że skoro teraz po fuzji jest tam minimum to chyba o czymś świadczy tak? ^^ a mnie ciekawi ile to minimum wynosi. Ss można podrobić... no dobrze można ale po co? da to tylko tyle, że będę musiał jednak potem ściągnąć tego metka i zobaczyć, że wcale tak nie jest, a właśnie po to chce te ss'y, bo po co mam ściągać coś, skoro ktoś kto gra może zrobić ss w 5 sekund i tu wstawić. Jeśli komuś będzie odpowiadać liczba graczy i spełni oczekiwania patrząc na te ss, to sobie wejdzie do gry, jeśli nie to będzie wiedział że szkoda czasu na ściaganie i duperele. 

Opublikowano

Lepiej grać na Terabithia niż na nudnym plu

Ten serwer to najgorszy rak jaki widziałem. Ja daje szanse dla pl'a tylko dla tego, że wychodzą takie rakowate privy.

Opublikowano

imo tylko metin2.sg nadaje sie do gry

Bardzo mało polaków tam jest praktycznie gra solo wiem bo gram :) Mało kto chce wchodzić na ts itp. Jak latam dt to przeważnie z obcokrajowcami bo nikt z pl nie chce chociaż można naprawdę za 1 dt wiele zarobić

asd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...